19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Angajări la primărie! Se caută expert local în problemele romilor
Angajări la primărie! Se caută expert local în problemele romilor

Primăria Comunei Buciumeni, judeţul Galaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului unic – funcţie contractuală de execuţie vacantă de expert local pe problemele romilor, pe perioadă nedeterminată, 8 ore/zi – 40 ore/săptămână, luni – vineri, în cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Buciumeni, potrivit posturi.gov.ro.
"Condiţiile specifice de participare – stabilite pe baza fişei postului, sunt:
a) Studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat.
b) Apt din punct de vedere fizic, medical şi psihologic.
c) Dovada apartenenţei la etnia romă.
d) Vechime în specialitatea studiilor: nu este cazul.
e) Cunoştinţe de operare pe calculator: nivel minim", se arată în anunţ.
Concursul se va organiza la sediul Primăriei comunei Buciumeni, judeţul Galaţi. "Dosarul de concurs se depune de către candidaţi în termen de 15 de zile lucrătoare de la data afişării prezentului anunţ, respectiv în perioada 30 ian. 2024 – 19 feb. 2024 la sediul Primăriei comunei Buciumeni – de luni până joi între orele 9.00 – 15.00 şi vineri între orele 9.00 – 13.00", se mai arată în anunţ.
Concursul va consta în susţinerea de către candidaţii declaraţi admişi la selecţia dosarelor a două probe: proba scrisă şi interviul. Relaţii suplimentare, la sediul Primăriei comunei Buciumeni, potrivit posturi.gov.ro.
Expertul local pe problemele romilor este o persoană de etnie romă din comunitate, având dublu rol, respectiv de reprezentare a comunităţii de romi în primărie şi a primăriei în comunitatea de romi.


Articole înrudite