25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident mortal la Galaţi. Pieton lovit de un tânăr şofer băut
Accident mortal la Galaţi. Pieton lovit de un tânăr şofer băut

La data de 19 iunie 2023, la ora 22.17, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DJ 254, în interiorul comunei Griviţa, din judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat.
Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 25 de ani, din comuna Griviţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 254, în interiorul localităţii de domiciliu, când a ajuns în dreptul unui imobil aflat în zona intersecţiei cu strada Badalan, a surprins şi accidentat mortal un consătean, un bărbat de 36 de ani, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, de la stânga către dreapta direcţiei sale de deplasare.
La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.


Articole înrudite