13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Concurs de pescuit pentru nevăzători, la balta Zătun
Concurs de pescuit pentru nevăzători, la balta Zătun

Astăzi, 23 mai 2024, la balta Zătun, are loc cea de-a şasea ediţie a „Concursului Naţional de Pescuit pentru Persoanele cu Deficienţe de Vedere”. Anul acesta, participă 116 persoane din 31 de judeţe.
„Suntem extrem de încântaţi să fim din nou alături de persoanele cu deficienţe de vedere la singurul concurs naţional de pescuit dedicat nevăzătorilor. Acest frumos şi deosebit eveniment înseamnă relaxare, socializare şi multă voie bună pentru toţi participanţii care se reunesc la Galaţi. Şi avem concurenţi care vin tocmai de la Arad, Cluj, Bistriţa, Sibiu sau Botoşani. Asigurăm cazarea concurenţilor şi a însoţitorilor lor, transportul de la hotel la baza de agrement, premiile competiţiei, căsuţe la balta Zătun pentru odihnă şi masa pe toată durata evenimentului”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Programul evenimentului: 09:00 deschiderea oficială a concursului; 13:30 festivitatea de premiere; 14:00 prânz cu specific pescăresc. Se vor acorda premii pentru locurile I, II şi III, cea mai mare captură şi pentru cel mai în vârstă pescar, informează Consiliul Judeţean Galaţi.


Articole înrudite