25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţean reţinut după ce a spart biserica din sat
Gălăţean reţinut după ce a spart biserica din sat

La data de 15 iunie 2023, în urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate de poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Bereşti, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, a fost identificat şi depistat un bărbat de 45 de ani, din satul Comăneşti, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat dintr-un lăcaş de cult din localitatea de domiciliu.
Din cercetări a reieşit că, în ziua de 13 iunie 2023, în jurul orei 16:00, bărbatul de 45 de ani ar fi pătruns prin efracţie (forţarea uşii de acces şi spargerea geamului) în biserica din satul Comăneşti, loc de unde ar fi sustras 140 de lei, bani proveniţi din încasări, precum şi o sticlă de ulei. Prejudiciul cauzat în urma acestei fapte a fost estimat la 400 de lei.
În urma audierilor şi administrării materialului probator, poliţiştii au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, care a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galaţi.
Astăzi, 16 iunie, bărbatul reţinut va fi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Articole înrudite