18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţeni periculoşi reţinuţi de poliţie
Gălăţeni periculoşi reţinuţi de poliţie

În cadrul activităţilor efectuate în mai multe cauze penale, în intervalul 12 - 14 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de mai multe persoane, astfel:
Un bărbat din satul Griviţa, comuna Griviţa, judeţul Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare.
În fapt, în data de 12 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi telefonic prin apel prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie din satul Griviţa, comuna Griviţa, cu privire la faptul că fiul său ar fi venit la locuinţa acesteia şi ar agresat-o fizic, adresându-le atât ei cât şi soţului şi fiicei sale, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea.
Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Frumuşiţa, comuna Tuluceşti, judeţul Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În data de 14 februarie, după prezentarea acestuia instanţei de judecată, a fost dispusă luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de bărbat.
În fapt, la data de 11 februarie 2024, la ora 01:58, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 de către o persoană de sex masculin, cu privire la faptul că, în timp ce se afla, împreună cu un alt bărbat, în faţa unui bar din localitatea Şiviţa, comuna Tuluceşti, judeţul Galaţi, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresaţi fizic de către bărbatul de 38 de ani, care i-ar fi lovit cu un corp contondent în diferite zone ale corpului.
Doi bărbaţi, în vârstă de 29, respectiv 41 de ani, ambii din municipiul Tecuci, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată (16 acte materiale). În baza probatoriului administrat, aceştia ar fi comis, în perioada ianuarie 2024 – până în prezent, mai multe furturi din societăţi comerciale de pe raza municipiului Tecuci.


Articole înrudite