20 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Bătaie din gelozie lângă tribunal (VIDEO)
Galaţi: Bătaie din gelozie lângă tribunal (VIDEO)

La data de 22 noiembrie 2023, la ora 11:37, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi, în zona Palatului de Justiţie ar avea loc o agresiune fizică între 3 bărbaţi.
Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi s-a stabilit faptul că, la data mai sus menţionată, cu puţin timp înainte de apelul la 112, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Independenţa, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcţia de deplasare dinspre strada Saturn către strada Regiment 11 Siret, ar fi fost şicanat în trafic de conducătorul unui alt autoturism, fiind determinat să oprească pe partea carosabilă.
Conducătorul celuilalt autoturism, cu sprijinul unui alt bărbat, ar fi deschis portiera din partea şoferului de la primul autovehicul, l-ar fi tras afară şi l-ar fi agresat fizic, după care au părăsit zona respectivă.
Poliţiştii au identificat agresorii, fiind vorba despre doi bărbaţi, de 24, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Galaţi.
De asemenea, s-a stabilit faptul că acest conflict ar fi avut loc pe fondul unei gelozii din partea bărbatului de 24 de ani, faţă de cel agresat, care ar avea în prezent o relaţie cu fosta lui iubită.
În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea depistării agresorilor.

VIDEO, MAI JOS!

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite