25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
LISTA RESPINŞILOR! 171 de cereri respinse pentru locuri de parcare, în 9 cartiere din Galaţi
LISTA RESPINŞILOR! 171 de cereri respinse pentru locuri de parcare, în 9 cartiere din Galaţi

Primăria municipiului Galaţi informează că, în urma verificării dosarelor înregistrate pentru atribuirea unui loc de parcare în zonele 1 A, B, C - Micro 21, 2 A - Micro 20, 3 B - Micro 19, 4 - A, B, C, D - Micro 18, 8 B - Micro 39, 9 C - Ţiglina I, 10 A, B - Ţiglina II, 16 A, 19 A - Mazepa I, 1 5 A - Mazepa II, un număr de 171 cereri au fost declarate respinse, din care 107 de dosare pentru care solicitanţii nu au depus cererea de atribuire însoţită de documentele anexă - condiţie de admisibilitate prevăzută de art. 10 din Regulamentul aprobat.
Lista este disponibilă pe site-ul Primăriei, în secţiunea Informaţii de interes public/ Anunţuri/ Anunţuri parcări de reşedinţă: https://primariagalati.ro/portal/galati/portal.nsf/AllByUNID/anunturi-parcari-resedinta-000877de?OpenDocument.
Solicitanţii pot depune contestaţii în termen de 5 zile lucrătoare de la data anunţului, urmând ca soluţionarea acestora şi aducerea la cunoştinţa publică a rezultatelor să se realizeze în termen de 5 zile lucrătoare.
Contestaţiile se vor depune pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul Primăriei municipiului Galaţi, din strada Domnească, nr. 54.
Cererea de contestaţie nu poate avea ca obiect completarea dosarului depus iniţial, procedura completării nefiind prevăzută în regulament, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite