22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Str. 9 mai, blocată 24 de ore. Lucrări la Centură
Str. 9 mai, blocată 24 de ore. Lucrări la Centură

Primăria municipiului Galaţi informează că sâmbătă, 24 februarie 2024, cu începere de la ora 7.00, se închide traficul rutier pe str. 9 Mai, tronsonul cuprins între str. Nicolae Mantu şi str. Octav Băncilă, pentru 24 de ore. Intersecţia dintre str. Nicolae Mantu şi str. 9 Mai va fi blocată. Măsura de restricţionare a traficului este necesară pentru lucrări de „Extindere şi modernizare Drum Centură - Varianta Ocolitoare a municipiului Galaţi - Deviere utilităţi”.
În ceea ce priveşte transportul public, traseul 25 (Shopping City - Cartier Fileşti) va fi deviat după cum urmează: pe sensul de deplasare spre cartier Fileşti va fi deviat din str. 9 Mai pe str. Pictor Iosif Isser - str. Nicolae Mantu - Calea Smârdan; pe sensul de deplasare spre Micro 13B nu va mai asigura staţia Feroviarilor, din str. Nicolae Mantu, intrând direct pe b-dul Milcov.
"Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcţie de evoluţia lucrărilor. Pentru desfăşurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto şi pietonii sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcţie de natura lucrărilor şi atragem atenţia că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepseşte conform prevederilor legislaţiei în vigoare", transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite