24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Pistol găsit în mașina unui gălățean închis pentru viol
VIDEO: Pistol găsit în mașina unui gălățean închis pentru viol

La data de 29 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați, cu sprijinul tehnicienilor specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție unui autoturism, care se afla parcat pe strada Laminoriștilor, din municipiul Galați.
Autovehiculul aparține unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în aceeași localitate, care se află în prezent arestat preventiv într-o cauză în care este bănuit de comiterea unei infracțiuni de viol.
Cu ocazia percheziției efectuate, în torpedou a fost găsit un pistol letal cu glonț, calibru 6,35 mm, care avea în încărcător 5 cartușe, iar din verificările efectuate a reieșit că bărbatul nu figurează ca fiind deținător legal de arme și muniții letale sau neletale.
A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cercetările urmând a fi continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați. VIDEO, mai jos! 👇

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite