14 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Șofer amenințat cu un cuțit în trafic la Galați după ce i-a atras atenția unui pieton agitat
VIDEO: Șofer amenințat cu un cuțit în trafic la Galați după ce i-a atras atenția unui pieton agitat

Un gălățean, în vârstă de 32 ani, s-a ales cu dosar penal după ce a amenințat cu un cuțit o altă persoană. Incidentul  s-a petrecut aseară, în Galați, în zona stației de autobuz din Țiglina1.

În jurul orei 23.00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice a fost sesizat de către Dispeceratul Secției 2 Poliție Galați că în urma unui apel 112 un participant la trafic a reclamat faptul că șoferul unei mașini aflate în fața sa este amenințat cu un cuțit de un bărbat ce pare agitat.

Echipajul de jandarmerie s-a deplasat imediat în locul indicat de apelant, însă, persoanele implicate în incident nu au fost găsite. Pe baza indicațiilor primite de la bărbatul care a făcut sesizarea, jandarmii au observat în stația de autobuz din Țiglina 1 un bărbat care la vederea forțelor de ordine a încercat să se urce într-un autobuz care pleca din stație.

Persoana în cauză a fost coborâtă din mijlocul de transport în comun, iar în urma controlului corporal preventiv asupra acesteia, prins de curea, la spate, a fost găsit un briceag cu lama de 10 cm și lungimea totală de 20 cm, despre care acesta susține că îl avea asupra sa pentru a "tăia un salam, o pâine".

Privitor la cele întâmplate, bărbatul în cauză, în vârstă de 32 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a declarat că a traversat strada printr-un loc nepermis, iar un șofer a oprit brusc și i-a atras atenția, fapt care l-a enervat și a scos cuțitul să îl amenințe.

Persoana care a sesizat incidentul le-a declarat jandarmilor că în timp ce se deplasa pe strada Saturn a observat cum autovehiculul aflat în fața sa frânează brusc, iar un bărbat a venit la geamul șoferului și îl amenință cu un cuțit. Speriat, șoferul amenințat a fugit imediat de la fața locului, iar el a apelat la 112.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală, verificările fiind continuate de poliție. VIDEO, mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite