29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu, manager tehnic SC Oţelul: „Va fi un meci extrem de greu, punctele sunt importante”
Dorinel Munteanu, manager tehnic SC Oţelul: „Va fi un meci extrem de greu, punctele sunt importante”

UPDATE: Oțelul Galați rămâne fără victorie! Remiză chinuită în meciul cu FC Botoșani

***

După trei puncte la Botoșani... OȚELARII lui DORINEL MUNTEANU vor juca sâmbătă în cea de-a 6-a etapă a SUPERLIGII în deplasare cu FC Botoşani.

Un duel care se anunţă interesant între două formaţii care chiar dacă nu au reuşit să spargă gheaţa la rubrica victorii, au avut evoluţii apreciate.

Jocul de sâmbătă cu FC Botoşani este cel mai important. Cu toate problemele pe care le au ei la echipă, în momentul de faţă noi trebuie să fim foarte concentraţi. Trebuie să facem mult mai mult decât am făcut în ultimele jocuri, iar rezultatul final să ne fie favorabil. Nu va fi un meci uşor, va fi unul greu. Orice schimbare, orice şoc la echipă dă atitudine echipei respective, aşa că nu trebuie să cădem în capcana nimănui. Mergem să ne facem jocul nostru, cel jucat de la începutul acestui campionat. Va fi un meci de luptă, FC Botoşani are o echipă solidă, i-am văzut cu Dinamo cu Craiova. În ciuda problemelor pe care le au, jucătorii noştri nu trebuie să fie relaxaţi. Va fi un meci extrem de greu, punctele sunt importante. Chiar dacă au schimbat antrenorul, antrenorul nou, sau cei care conduc echipa, probabil vor fi motivaţi, se va schimba ceva la echipă 100% de aceea trebuie să fim pregătiţi noi”, a concluzionat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Oţelul va avea câteva absenţe: Gaitan, care se va opera de menisc şi va lipsi cel puţin o lună, Fatai, Panait şi Rus.

Partida este programată de la ora 17.00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport.

Altfel, deţinătorii drepturilor TV şi Departamentul Competiţii din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal au stabilit programul etapei a 7-a a Superligii, sezonul 2023-24.

SC Oţelul va juca pe teren propriu cu FC Voluntari vineri, 25 august, cu începere de la ora 18.30, pe stadionul Oţelul.


Articole înrudite