27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala „Vasile Șeicaru” Oancea
Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala „Vasile Șeicaru” Oancea

Comuna Oancea demarează proiectul cu titlul: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala „Vasile Șeicaru” Oancea”, finanțat din fonduri europene prin apelul PNRR „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, Componenta C15 – Educație.

Numele beneficiarului: COMUNA OANCEA.

 

Numele proiectului de investiție: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala „Vasile Șeicaru” Oancea”.

 

Obiectivul general: Creșterea calității și diversificării ofertei educaționale, în vederea asigurării standardelor minime corespunzătoare pentru desfășurarea în condiții optime a actului didactic.

 

Obiectivele specifice:

  • Asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice pentru Școala Gimnazială „Vasile Șeicaru” Oancea, permițând accesul elevilor la tehnologie prin înființarea unui laborator de informatică dotat cu echipamente dedicate.
  • Asigurarea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă, în cabinetul de asistență psihopedagogică și în sala de sport din cadrul Școlii Gimnaziale „Vasile Șeicaru” Oancea.

 

Valoarea totală a proiectului: 657.932,39 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 552.884,36 lei și valoarea TVA eligibilă aferentă este de 105.048,03 lei.

 

Data începerii și finalizării proiectului: 17.08.2023 ‑ 31.12.2024.

 

Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-2406.

 

Date de contact: Primăria Oancea, sat Oancea, com. Oancea, jud. Galați, tel. fix/fax: 0236343104/ 0236343011, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., reprezentant legal: VICTOR CHIRILOAIE.


Articole înrudite