Angelina Jolie şi Brad Pitt renunţă la procesul privind custodia copiilor Recomandat

Marți, 04 Decembrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, aflaţi în proces de divorţ, au ajuns la o înţelegere privind custodia celor şase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri, potrivit Reuters, citat de Mediafax. "Înţelegerea, bazată pe recomandările unui specialist în domeniu, elimină necesitatea unui proces. Detaliile înţelegerii sunt confidenţiale, pentru a proteja interesul suprem al copiilor", a anunţat avocatul Angelinei Jolie. Reprezentantul lui Brad Pitt nu a comentat situaţia.
Procesul în urma căruia urma să fie stabilită custodia asupra celor şase copii ai fostului cuplu Angelina Jolie - Brad Pitt trebuia să debuteze pe 4 decembrie. În acest proces, Angelina Jolie ceruse custodie unică, în timp ce Brad Pitt dorea custodie comună. În afară de stabilirea custodiei, un judecător va trebui să decidă modul în care vor fi împărţite bunurile celor două staruri, în condiţiile în care nu au încheiat un contract prenupţial.
Jolie şi Pitt sunt implicaţi într-un conflict judiciar privind copiii şi divorţul de mult timp. La începutul lunii august, Jolie a cerut în instanţă ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an. În documentele depuse în instanţă se indică faptul că Pitt "nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate "regulat". La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanţă, spunând că, prin afirmaţiile sale, Angelina Jolie "încearcă să manipuleze presa".
Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008. Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu