29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Celebrul predicator din Statele Unite a devenit celebru pentru că a anunţat în mod eronat sfârşitul lumii la 21 mai anul acesta. Harold Camping are acum o altă dată setată pentru Apocalipsa. Conform calculelor lui, lumea noastră va dispărea la 21 octombrie 2011, adică vinerea viitoare.
Camping vrea să-şi ia revanşa, dacă se poate spune aşa în condiţiile anunţării unui asemenea moment, şi să-i atenţioneze pe toţi că finalul omenirii e aproape. E convis că de această dată o nimereşte. Anunţul l-a făcut la postul de radio pe care îl deţine în California. De asemenea, el i-a sfătuit pe oameni să fie pregătiţi. Adepţii lui nu mai sunt siguri pe Camping şi cel mai probabil majoritatea nu-şi vor mai băga banii în campanii de informare a oamenilor, aşa cum au făcut în luna mai.
Membrii unei secte americane, conduse de Harold Camping, au pornit într-un adevărat marş prin Statele Unite ale Americii pentru a avertiza că sfârşitul lumii va veni pe 21 mai anul acesta.  Adepţii sectei lui Camping şi-au abandonat familiile şi locurile de muncă pentru a anunţa omenirea că sfârşitul este aproape. Sectanţii au sustint că apocalipsa va începe pe 21 mai şi că omenirea va trece printr-un adevărat coşmar timp de 153 de zile. După această perioadă de haos vor scăpa numai "cei aleşi". Până una-alta, se pare că am scăpat toţi, sfârşitul lumii neavând loc la data prezisă cu atâta exactitate...
Oricum, după zisele lui Camping, un cutremur de mari proporţii va marca începutul sfârşitului, iar Iisus va reveni pe pământ să îi salveze pe cei care cred cu adevărat în El, "cei aleşi". Camping, nu este la prima prezicere de acest gen. A mai prezis sfârşitul lumii şi pentru data de 4 septembrie 1994.


Articole înrudite