Băiat care pretinde că este de pe Marte: Boriska Kipriyanovich dezvăluie detalii despre marţieni Recomandat

Duminică, 28 Noiembrie 2021 17:01
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un băiat rus genial, în vârstă de 23 de ani, a susţinut recent că s-a născut pe Marte şi că aparţine unei rase marţiane acum dispărută. Un tânăr rus i-a lăsat nedumeriţi pe mulţi oameni de ştiinţă din întreaga lume! Boriska Kipriyanovich este un tânăr de 23 de ani care locuieşte la Volgograd, în Rusia. Băiatul care pretinde că este de pe Marte declară că a trăit pe planeta roşie înainte de a renaşte pe Pământ într-o  misiune de a salva omenirea.

Boriska Kipriyanovich s-a născut în 1996. Mama lui este medic şi susţine că a avut întotdeauna sentimentul că ceva este special la “băiatul genial de pe Marte”. Mama lui Boriska a spus într-un interviu acordat unui portal media că băiatul a început să vorbească la doar câteva luni după ce s-a născut.

Ea a adăugat că până la vârsta de un an şi jumătate era capabil să citească, să deseneze şi să picteze. În timp ce Boriska era la grădiniţă, la vârsta de doar doi ani, profesorii săi nu s-au putut abţine să nu remarce capacitatea lui extraordinară de a scrie şi abilităţile sale de învăţare a limbilor străine. Într-un interviu din 2017 acordat unui portal media, unul dintre profesorii de grădiniţă ai lui Boriska a dezvăluit că avea abilităţi de memorie uimitoare.

Boriska Kipriyanovich vorbea ore întregi despre Marte

Părinţii lui Boriska Kipriyanovich au susţinut că nu l-au învăţat pe fiul lor nimic despre spaţiu când era copil. Dar, de multe ori, stătea cu ei şi vorbea despre Marte ore întregi. Pe măsură ce fascinaţia lui pentru spaţiu şi mai ales pentru planeta roşie creştea, Boriska a început să susţină că este de pe Marte. Potrivit relatărilor  jurnalistice, presupusul băiat genial de pe Marte are cunoştinţe impresionante despre sistemele planetare şi spaţiul în general.

„Băiatul uriaş de pe Marte”, aşa cum este numit de internauţi, are o înălţime de 2 metri si 13 centimetri. Boriska Kipriyanovich menţionează că a fost trimis de o rasă marţiană pentru a salva oamenii de la un război nuclear şi apoi de la distrugerea rasei lor. El spune că propria sa rasă, care este rasa marţiană, a fost practic distrusă cu mii de ani în urmă din cauza războiului nuclear. Presupusul băiat marţian a avertizat că dacă oamenii nu schimbă situaţia legată de lupta pentru energia nucleară, ei vor avea în curând aceeaşi soartă ca şi marţienii.

Mai mult, Boris  a mai susţinut că nu este singurul copil din spaţiul cosmic. Sunt mulţi copii ca el care au fost trimişi în aceeaşi misiune din spaţiul cosmic. Băiatul a mai susţinut că aceşti copii sunt reîncarnări ale rasei marţiane şi sunt numiţi „Copiii Indigo”. Potrivit lui Boriska, mai sunt câţiva marţieni care au reuşit să supravieţuiască războiului nuclear şi încă trăiesc pe planeta roşie.

Într-o afirmaţie şocantă, băiatul a spus că mulţi marţieni sunt nemuritori şi încetează să îmbătrânească la 35 de ani. Potrivit lui, toţi sunt extrem de înalţi şi capabili de călătorii interstelare. El a spus că şi-a amintit cum era să ai 14 sau 15 ani şi că marţienii duceau războaie, prin urmare, trebuia adesea să participe la raiduri aeriene cu prietenii săi.

S-a scris în unele rapoarte media că Boriska deţine o inteligenţă de 200 IQ. Cu toate acestea, nu există o confirmare oficială în acest sens. Conform afirmaţiilor lui Boriska Kipriyanovich, marţienii ar putea călători în timp şi spaţiu. El a amintit, de asemenea, că navele spaţiale marţiane sunt foarte complicate.

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu