24 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Berlin va avea premiera în decembrie doar pe Netflix (VIDEO)
Berlin va avea premiera în decembrie doar pe Netflix (VIDEO)

Netflix anunţă premiera serialului Berlin pentru luna decembrie. Spinoff-ul La casa de papel urmăreşte călătoria personajului iconic interpretat de Pedro Alonso într-unul dintre cele mai extraordinare jafuri.
Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea, iar al doilea să furi o avere. Acestea sunt motivele care îl fac pe Berlin să trăiască perioada sa de glorie, o perioadă în care nu are nicio idee despre boala lui şi nici nu a rămas captiv ca un şoarece în Monetăria Spaniolă. În acest moment începe să pregătească unul dintre cele mai extraordinare jafuri: să facă nevăzute bijuterii în valoare de 44 de milioane, printr-un fel de truc magic. Pentru a face asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande cu care a mai colaborat şi pentru alte spargeri.
Scenarist este Esther Martínez Lobato, producător executiv Álex Pina, iar din distribuţie fac parte Berlin (Pedro Alonso), Keila (Michelle Jenner), Damián (Tristán Ulloa), Cameron (Begona Vargas), Roi (Julio Pena Fernández) şi Bruce (Joel Sánchez), potrivit Netflix.

VIDEO AICI! «-


Articole înrudite