Cadou inedit pentru Heidi Klum: A primit o bucată din Zidul Berlinului Recomandat

Luni, 09 Septembrie 2019 13:13
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chitaristul Tokio Hotel, Tom Kaulitz, i-a oferit soţiei sale Heidi Klum un cadou neobişnuit la o lună după căsătorie: o bucată din Zidul Berlinului, relatează dpa, potrivit Agerpres.
Modelul german în vârstă de 46 de ani, prezentatoare TV şi femeie de afaceri, a postat pe Instagram un video cu bucata pictată din zid în timp ce era descărcată dintr-un camion.
"Astăzi a sosit un cadou special de la soţul meu... o bucată din Zidul Berlinului, care a despărţit Berlinul de Est şi Berlinul de Vest timp de 28 de ani", a scris ea pe reţeaua de socializare.
"Soţul meu s-a născut în partea de est a Berlinului cu patru săptămâni înainte ca zidul să fie dărâmat în 1989", a mai spus Heidi Klum.
"El a putut să trăiască libertatea, bucuria, creativitatea, arta şi speranţa", se arată în mesajul modelului german.
Zidul Berlinului a fost ridicat în 1961 de guvernul comunist din Germania de Est, împărţind oraşul fizic şi ideologic până la revoluţia paşnică din 1989, când a fost dărâmat.
"În fiecare dimineaţă, mă voi uita la această piesă frumoasă din grădina mea cu gândul că zidurile nu trebuie construite... ele trebuie dărâmate", a mai spus Klum.
Heidi Klum şi Tom Kaulitz, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit pe 3 august pe un iaht de lux în largul insulei italiene Capri.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu