Carlos Santana: Sunt optimist pentru că nu mă uit la televizor Recomandat

Joi, 06 Iunie 2019 14:35
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chitaristul Carlos Santana are o reţetă simplă pentru optimism în viaţă: Nu se uită la televizor sau, dacă o face, se uită la numai la emisiuni sportive, relatează dpa, potrivit Agerpres.
"Privitul la televizor este ca şi cum ai urmări nanosecunde de negativitate. Pare a fi o eternitate, ceea ce este o porcărie", a spus Santana, la Londra.
Artistul a declarat că îşi petrece timpul citind sau cântând la chitară. "Şi asta îmi dă o groază de energie, mă face să mă simt ca şi cum aş avea 17 ani, ori eu am... 27", a glumit Santana.
Muzicianul american născut în Mexic a declarat că, după 50 de ani de la interpretarea sa legendară la Festivalul Woodstock care l-a făcut celebru, el este plictisit de politica Statelor Unite.
În schimb, a afirmat Santana, el se concentrează asupra muzicii "pentru a aduce unitate şi armonie şi pentru a scăpa de mai multe ziduri şi mai multă frică".
"Pentru că asta e tot ce contează", a declarat artistul în vârstă de 71 de ani, al cărui nou album, "Africa Speaks", va fi lansat pe 7 iunie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu