27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Câţi bani a investit Anamaria Prodan în cele două posturi TV
Câţi bani a investit Anamaria Prodan în cele două posturi TV

Posturile Realitatea Sportivă şi Realitatea Star, proiecte în care este implicată financiar Anamaria Prodan, vor fi lansate pe 1 decembrie. Investiţia iniţială s-ar ridica la 800.000 de euro.
Anamaria Prodan a fost prezentată public, în urmă cu câteva zile, ca acţionar în noile proiecte Realitatea Sportivă şi Realitatea Star, însă Consiliul Naţional al Audiovizualului nu a primit o notificare oficială în acest sens. Investiţiile iniţiale în cele două posturi s-ar ridica la 800.000 de euro, au precizat reprezentanţii posturilor respective în urmă cu un an, când au făcut solicitările pentru licenţe către CNA.
Duminică, în momentul în care proiectele au fost anunţate, Anamaria Prodan a declarat că se va ocupa de partea editorială a postului Realitatea Sportivă. În primul clip de prezentare, impresara apare alături de artistul Kamara, cel care va avea un rol important la Realitatea Star, informează Pagina de Media.
„În afara a tot ce vom achiziţiona pe partea de meciuri de fotbal şi alte competiţii sportive, eu vreau să aduc în prim-plan şi munca sportivilor, viaţa lor din afara terenului. Vreau să îi văd şi altfel, nu doar timoraţi în faţa camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu ştie decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat! Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom creşte”, a explicat Anamaria Prodan. (sursa gsp.ro)


Articole înrudite