Chris Pratt ar putea fi noul Indiana Jones

  (M.A.S.)
Vineri, 30 Ianuarie 2015 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chris Pratt, cunoscut pentru rolul din seria "Parks & Recreation", a ajuns să fie unul dintre cei mai curtaţi actori de la Hollywood, iar studiourile Disney l-ar fi ales pentru a prelua rolul celebrului arheolog Indiana Jones într-o nouă serie, conform Deadline.com.
Studiourile Disney au un proiect pentru a relansa seria "Indiana Jones", după ce au preluat drepturile asupra francizei de la studiourile Paramount, în 2013. Rolul celebrului arheolog a fost interpretat de Harrison Ford în patru filme în perioada 1981 - 2008.
Pratt, care este căsătorit cu actriţa Anna Faris, a semnat recent şi contractul pentru un rol în continuarea seriei "Guardians of the Galaxy" ce va apărea în 2017. De asemenea, actorul mai joacă şi în mult-aşteptata continuare la "Jurassic Park", producţie denumită "Jurassic World", a studiourilor Universal. În luna aprilie el va face echipă cu Denzel Washington în remake-ul producţiei "The Magnificent Seven" (Cei 7 magnifici) în regia lui Antoine Fuqua, film produs de studiourile MGM.
De asemenea, Chris Pratt urmează să joace şi într-o adaptare a studiourilor Universal după seria de benzi desenate "Cowboy Ninja Viking".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu