28 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Comedia romantică "Your Place or Mine" disponibilă acum pe Netflix
Comedia romantică "Your Place or Mine" disponibilă acum pe Netflix

Cum ar fi dacă ai putea face schimb de vieţi cu prietenul tău cel mai bun care locuieşte în cealaltă parte a ţării? Ei, bine, urmează să aflăm de la Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher în "Your Place or Mine", o nouă comedie romantică regizată de Aline Brosh McKenna (The Devil Wears Prada, My Crazy Ex-Girlfriend, 27 Dresses, Morning Glory).
Debbie (Witherspoon) şi Peter (Kutcher) sunt prieteni de peste două decenii şi păstrează legătura în ciuda faptului că locuiesc pe coaste diferite ale Statelor Unite. Ei sunt, de asemenea, şi firi total opuse: Debbie este mamă singură şi contabilă a cărei viaţă în Los Angeles este planificată până la nano-secundă, în timp ce Peter este director de marketing şi scriitor aspirant a cărui viaţă în New York se schimbă la fel de repede ca şi iubitele. Dar când circumstanţele îi aduc în situaţia de a prelua casele şi responsabilităţile celuilalt timp de o săptămână, îşi dau seama că poate au trăit viaţa pe care au crezut că o vor, în loc de cea de care aveau cu adevărat nevoie.
Filmul este disponibil doar pe Netflix.
"Am observat că unii oameni de vârstă mijlocie au tendinţa de a avea idei fixe şi preconcepute despre cine sunt, ce sunt capabili să facă şi cu cine ar trebui să fie", spune Brosh McKenna.
"Să arăţi doi oameni cu temeri foarte diferite, care au curajul să depăşească acele frici şi să se unească nu este ceva ce vedem atât de des. Ideea acestui film este că, dacă ţi-ai spus o poveste care te limitează, poţi alege să-ţi spui o poveste diferită. Poţi încerca lucruri şi poţi scăpa de ideile pe care le poţi avea despre vârsta ta sau despre felul în care arăţi. Niciodată nu este prea târziu să-ţi spui o poveste diferită şi asta te-ar putea duce la o fericire neaşteptată. Şi curajul necesar pentru a face un salt emoţional către cineva", a continuat aceasta.
De la început, Brosh McKenna şi-a dorit să facă totul cât mai înrădăcinat în realitate. "Am vrut să mă asigur că facem ceva cât se poate de real şi nu ne folosim de elementele fantastice ale comediei romantice".


Articole înrudite