Cum să-ţi surprinzi cea mai importantă femeie din viaţa ta de 8 MARTIE

 
Miercuri, 07 Martie 2018 11:45
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele mai iubite fiinţe de pe pământ sunt sărbătorite an de an, de Ziua Internaţională a Femeii. Astfel, noi v-am pregătit o listă cu idei de cadouri pentru această zi importantă.
De departe, orice femeie de pe pământ are o slăbiciune pentru bijuterii. Fie că vorbim despre o pereche de cercei preţioşi, o brăţară sau un colier special, cu siguranţă va fi foarte încântată de cadoul primit. Bărbaţi, cu siguranţă nu veţi da greş cu o asemenea alegere! Extrem de clasică şi care nu se va demoda vreodată.
Dacă este o femeie care adoră călătoriile şi este mereu în căutarea unor experienţe noi, o soluţie ar fi să-i cumpăraţi un bilet de avion. Un city break într-un oraş pe care nu l-a văzut sau, din contră, într-un oraş în care s-ar întoarce oricând cu mare drag, poate fi o idee nemaipomenită pentru un cadou oferit de Ziua Femeii.
Dacă un bilet de avion vi se pare prea costisitor, puteţi apela la o altă idee clasică: o cină într-un restaurant bun din oraşul vostru. Sau poate, chiar acasă, pregătită până la cel mai mic detaliu de voi. Cu siguranţă va fi extrem de încântată. Nu uitaţi să aveţi lângă şi un pahar de vin. Se va trasforma într-o seara de neuitat.
Ce le mai dă pe spate pe femei? Cosmeticele! Fie că vorbim de produse pentru make-up, parfumuri, creme sau produse pentru păr, cu siguranţă dacă cereţi sfatul unor specialişti nu aveţi cum să daţi greş cu această alegere. Sau, dacă nu vreţi să umblaţi prea mult prin magazinele de cosmetice, o fugă într-un centru spa şi achiziţionarea unui abonament vă scoate din belea. O zi plină de relaxare pentru femeia importantă din viaţa voastră. Nu veţi da greş! Femeile, mereu înnebunite după tot ce înseamnă modă! Dacă în ultimul timp aţi auzit-o că a văzut o geantă care-i place, o rochie superbă sau o pereche de pantofi, acela este cadoul perfect. Va fi cea mai fericită, mai ales că va observa că aţi fost atenţi la nevoile şi dorinţele lor.
Şi NU uitaţi de flori! Cu siguranţă ştiţi deja care le sunt preferatele, aşa că un buchet bine ales va aduce un zâmbet larg pe faţa femeii iubite.

Ce primesc toate femeile din lume de 8 martie

Se spune că "mascota" internaţională a Zilei femeii este laleaua. Aceasta reprezintă un simbol al primăverii şi trebuie să fie oferită femeilor de ziua lor.
Se spune că fetele care poartă mărţişorul în perioada 1-9 martie vor avea noroc tot anul.
Data de 8 martie este dedicată mai mult mamelor în ţările baltice. Ele primesc cadouri şi flori. În Rusia, conotaţia politică a dispărut, iar de 8 martie toate femeile din ţară primesc flori.
În Italia, de 8 martie sunt organizate reuniuni pe tema afirmării drepturilor femeilor, a siguranţei acestora la locul de muncă, a sănătăţii. În această zi, bărbaţii din Italia oferă femeilor mimoze galbene. Mimozele galbene şi ciocolata sunt cadouri oferite frecvent şi femeilor din Rusia şi Albania.
În Portugalia şi nu numai, femeile sărbătoresc seara zilei de 8 martie în oraş, în grupuri formate numai din reprezentante ale sexului frumos. Femeile din Pakistan celebrează în fiecare an, luptele acestora pentru drepturile femeii şi încercările de natură culturală sau religioasă prin care au trecut acestea.
În China, pe 8 martie, femeile se bucură de o după-amiază liberă. În această zi, bărbaţii dăruiesc flori şi mici cadouri femeilor din viaţa lor – soţiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor şi colegelor.
În România şi în Bulgaria se păstrează obiceiurile de dinainte căderii comunismului. În acele vremuri, de 8 martie, de Ziua Mamei, copiii le făceau cadouri mamelor, bunicilor, învăţătoarelor şi profesoarelor.
Tradiţia spune că nu trebuie să te cerţi cu mama ta sau cu femeie iubită în această zi de sărbătoare pentru că acest lucru ar putea aduce ghinion.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu