Donald Trump: Bette Midler este o psihopată terminată Recomandat

Sâmbătă, 08 Iunie 2019 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele american Donald Trump a numit-o pe actriţa şi cântăreaţa Bette Midler o "psihopată terminată" într-o dispută privind un citat inventat, atribuit liderului de la Casa Albă, relatează Press Association, potrivit Agerpres.
Bette Midler, cunoscută pentru hiturile "The Rose" şi "Wind Beneath My Wings", şi-a cerut scuze după ce a postat pe Twitter o aşa-zisă declaraţie pe care Donald Trump ar fi făcut-o în anii '90.
Discutând despre o eventuală candidatură la Casa Albă, pe atunci omul de afaceri Donald Trump ar fi declarat că va candida ca republican pentru că "ei (n.r. - republicanii) sunt cel mai prost grup de alegători din ţară".
Citatul s-a dovedit a fi unul inventat şi preşedintele, aflat într-o vizită de stat în Marea Britanie, a ripostat după ce Midler şi-a recunoscut greşeala.
"Psihopata terminată @BetteMidler a fost forţată să-şi ceară scuze pentru o declaraţie pe care mi-a atribuit-o şi care s-a dovedit a fi complet fabricată de ea pentru ca imaginea «marelui vostru preşedinte» să fie grav afectată", a scris Donald Trump pe Twitter.
"A fost prinsă, la fel cum Fake News Media este mereu prinsă. O escroacă bolnavă!", a mai scris el.
Bette Midler, în vârstă de 73 de ani, este o cântăreaţă şi actriţă de succes, care a apărut în filme precum "Beaches", "Hocus Pocus" şi "The First Wives Club". Midler este de asemenea un critic frecvent al preşedintelui Trump.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu