19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Este doliu în familia Chefi la cuţite
Este doliu în familia Chefi la cuţite

Unul din cei mai iubiţi foşti concurenţi ai show-ului de la Antena 1, actualul asistent al chefi-lor, şi-a pierdut mama. Este vorba despre carismaticul Rikito Watanabe, cel care i-a făcut să râdă în nenumărate ocazii pe telespectatori .

Astăzi, îndrăgitul bucătar nu are puterea de a mai zâmbi, căci se pregăteşte să îşi înmormânteze mama. Rikito a mers de urgenţă în Japonia, ţară de unde provine, imediat după ce a primit cumplita veste. Fostul concurent de la Chefi la cuţite a fost contactat de FANATIK pentru a-i oferi condoleanţe, dar şi pentru a afla cum s-a întâmplat nenorocirea. Bucătarul a oferit câteva declaraţii scurte, în generozitatea sa, şi e de înţeles şi de respectat faptul că nu doreşte să intre în detalii, căci nu e deloc un moment fericit pentru el. Tot ce a putut spune fostul concurent de la Chefi la cuţite este că de o zi se află în Japonia şi că îi este foarte greu să vorbească despre durerea pe care o simte. „Nu pot să vorbesc… Chiar am venit în Japonia de o zi, după ce am auzit ce s-a întâmplat. Sunt în Japonia acum”, a declarat Rikito Watanabe pentru FANATIK.

În urmă cu câteva ore, vedeta Antenei 1 a postat în mediul online un mesaj în memoria celei care i-a dat viaţă. De asemenea, Rikito le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune şi i-au oferit sprijinul moral în această situaţie tristă. „Odihneşte-te în pace, mama mea! Nu ştiu să explic şi sunt încă în stare de şoc. Mulţumesc frumos pentru mesajele primite, apreciez mult de tot. Mentalul meu încă nu este prea bine, dar revin înapoi în câteva zile. P. S.: Nu uitaţi să spuneţi „Te iubesc” şi „Mulţumesc” şi dacă aţi greşit faţă de părinţi să spuneţi „Scuze”. Când era bolnavă mama mea s-a uitat la show-ul de la Antena 1 în care am fost. Dar ea nu ştie limba română deloc, dar a râs şi s-a bucurat pentru mine. Am vrut să o aduc în vacanţă în România, oriunde cu mine. Mi-e dor de tine, mama. Te iubesc cu tot sufletul şi inima”, este mesajul extrem de emoţionant scris de Rikito Watanabe . Fostul concurent de la Chefi la cuţite a mai dezvăluit că femeia care l-a adus pe lume a plecat multe prea devreme dintre noi, la doar 51 de ani. Mama lui Rikito s-a stins din viaţă, mai precis, pe data de 13 octombrie 2023, adică vinerea trecută.

Rikito Watanabe a devenit una din cele mai plăcute prezenţe de pe micile ecrane după apariţia de la Chefi la cuţite. Japonezul e stabilit în România de mai bine de 10 ani şi s-a integrat de minune în ţara noastră. A fost cooptat apoi şi în alte proiecte la Antena 1, fie ca invitat în diferite emisiuni ale trustului ori în calitate de concurent în show-ul „Splash! Vedete la apă”, de pildă. Rikito a fost semifinalist în sezonul 9 al concursului culinar şi a devenit asistentul celor trei chefi în sezonul 12.


Articole înrudite