29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
USR şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile europarlamentare
USR şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile europarlamentare

USR a anunţat că a încheiat procesul intern pentru desemnarea candidaţilor la alegerile europarlamentare anunţând că lansarea oficială va avea loc vineri, 20 octombrie, la Consiliul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Europeni (ALDE Europe), organizat în premieră la Bucureşti!

Lista USR va fi deschisă de următorii candidaţi:
1. Elena Lasconi (foto )
2. Dan Barna
3. Vlad Voiculescu
4. Vlad Botoş
5. Cristina Prună
6. Radu Mihail
7. Corina Atanasiu
8. Adriana Cristian
9. George Gima
10. Teodora Stoian
11. Ramona Goga
12. Alina Gîrbea
13. Geta Daniela Drăghici
14. Alina Totti
15. Nicolae Mihai Şvab
16. Emilia Mateescu
17. Ion Belu
18. Gabriela Ferguson
19. Lucia Hang
20. Dan Adrian Pop.
 
USR va trimite la Bruxelles oameni cu experienţă în administraţie, fonduri europene, politică externă şi negociere. Lista de candidaţi pentru europarlamentare este încă o dovadă că USR oferă României o alternativă onestă şi profesionistă pe scena politică. Alegerile europarlamentare din iunie vor fi primul test electoral al anului 2024, iar rezultatul USR va fi pe măsura angajamentului nostru continuu pentru modernizarea şi dezvoltarea României pe principii europene”, a declarat preşedintele USR, Cătălin Drulă.
 
USR continuă negocierile pentru construirea unui pol de dreapta alături de partenerii de la Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Dreptei.
 
România are nevoie de o a treia cale, care să adune forţele reformiste în lupta cu un bloc corupt PSD-PNL şi cu extremismul AUR. Obiectivul negocierilor cu partenerii USR este de a propune o listă comună pentru alegerile europarlamentare a polului de dreapta”, precizează USR.


Articole înrudite