Eşti fan al serialului Bridgerton de pe Netflix? Află totul despre sezonul 3! Recomandat

Vineri, 20 Mai 2022 11:09
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actriţa Nicola Coughlan a confirmat că Sezonul 3 din Bridgerton, serial creat şi difuzat de Netflix, se va concentra pe povestea de dragoste dintre personajul Penelope Featherington şi Colin Bridgerton (interpretat de Luke Newton).
Evenimentul ATAS a deschis seara FYSEE Space de la Netflix, pe 15 mai, celebrând astfel Sezonul 2 din Bridgerton, creat de Netflix şi Shondaland. Protagoniştii au fost membrii distribuţiei Nicola Coughlan, Simone Ashley, Charithra Chandran, creatorul, showrunnerul şi producătorul executiv Chris Van Dusen, designerul de costume Sophie Canale şi compozitorul Kris Bowers. Discuţia a fost moderată de actriţa şi prezentatoarea Yvette Nicole Brown.
În încheierea discuţiei Bridgerton FYSEE, când Nicola a fost întrebată ce poate spune Lady Whistledown telespectatorilor în aşteptarea Sezonului 3, Coughlan a dezvăluit că atenţia va fi îndeptată spre Polin. Fanii vor vedea personajul ei, Penelope Featherington, alături de Colin Bridgerton (interpretat de Luke Newton), în timp ce prietenia lor se transformă în ceva mai mult, în timp ce încearcă să-şi menţină echilibrul în viaţa dublă pe care o trăieşte ca Lady Whistledown.
„La fel ca Lady Whistledown, am păstrat un secret de ceva timp şi vă pot confirma tuturor că Sezonul 3 este despre povestea de dragoste dintre Colin şi Penelope. Am păstrat acest secret încă din primele două săptămâni ale Sezonului 2. Aici îl divulg prima dată”, a menţionat Nicola Coughlan.
Inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn, BRIDGERTON este plasat în lumea seducătoare, fastuoasă şi competitivă a înaltei societăţi londoneze din perioada Regenţei. De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair până la palatele aristocratice din Park Lane şi nu numai, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate şi lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este niciodată pe un teren stabil. În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Formată din opt fraţi şi surori, acest grup amuzant, îndrăzneţ şi inteligent trebuie să navigheze pe piaţa competitivă a mariajelor în căutarea romantismului, aventurii şi iubirii.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu