24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FOTO: Vali Spaidăr, interlopul din Galaţi care face ravagii pe TikTok, oprit de poliţie şi testat pentru droguri
FOTO: Vali Spaidăr, interlopul din Galaţi care face ravagii pe TikTok, oprit de poliţie şi testat pentru droguri

Puţini sunt cei ce nu au auzit de Vali Spaidăr. Cine este interlopul care face „ravagii” pe TikTok în ultima vreme? Dacă piesa „Aş vrea să fiu un spiriduş” era în centrul atenţiei acum ceva timp, iată că a fost „detronată” de videoclipurile cu Valentin Ali, alias Vali Spaidăr. Are milioane de vizualizări şi sute de mii de urmăritori!

Cine este Vali Spaidăr

În lumea vibrantă a TikTok-ului din România, un nume „străluceşte” în prezent şi anume Vali Spaidăr. Cunoscut pentru videoclipurile sale cu milioane de vizualizări, acest interlop a devenit un „influencer” pe celebra platformă. Dacă ai intrat pe TikTok, cu siguranţă că ţi-a apărut şi ţine măcar o dată un videoclip cu Vali Spaidăr, cele mai multe dintre ele fiind însoţite de un instrumental al unei piese din Turcia.

Ceea ce nu ştiu mulţi internauţi este faptul că Valentin Ali (foto ), alias Vali Spaidăr, este din Galaţi şi mai are un frate, Cristi Ali. Vali Spaidăr este mai mereu live pe TikTok, iar acolo se bucură de multă susţinere din partea persoanelor care îl urmăresc. Interlopul postează des videoclipuri şi imagini cu el, motiv pentru care şi-a făcut deja o comunitate pe cunoscuta platformă. Interlopul a reuşit să adune mulţi fani, având nu unul, ci două conturi distincte pe platformă. Unul dintre acestea are 125.000 de urmăritori, în timp ce celălalt are 109.004 de urmăritori.

"Faza lungă"

Totuşi, ochii săi au stârnit curiozitatea internauţilor, declanşând speculaţii despre motivul pentru care ar părea aşa de măriţi în imaginile şi videoclipurile postate pe reţeaua de socializare (foto ). Unii susţin că privirea „pătrunzătoare” a lui Vali Spaidăr ar putea fi rezultatul unor substanţe interzise, în timp ce alţii cred că aceasta este pur şi simplu trăsătura sa distinctivă. Meme-urile şi glumele despre "faza lungă" s-au răspândit rapid pe cunoscuta platformă TikTok.

Internaţii fac glume pe seama interlopului, care sunt în strânsă legătură cu presupusul consum de substanţe interzise. La rândul lui, Vali Spaidăr nu se supără, ba chiar face şi el astfel de glume pe TikTok, acesta fiind motivul pentru care a primit mai multe porecle de-a lungul timpului şi de asta a şi ajuns să fie viral atât de repede, potrivit spynews.ro.

Testat pentru droguri

Recent, Vali Spaidăr a fost oprit de poliţişti în trafic şi testat cu aparatul DrugTest. Deşi multă lume se aştepta ca bărbatul să iasă pozitiv cel puţin la substanţa „cocaină”, lucrurile au stat complet diferit.

Rezultatele testului au arătat că Vali nu a consumat nicio substanţă interzisă (foto ), notează protv.ro.


Articole înrudite