Nicki Minaj se pregăteşte de nuntă Recomandat

Marți, 25 Iunie 2019 09:47
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa rap Nicki Minaj a dezvăluit într-o emisiune difuzată de un post de radio că a obţinut licenţa necesară pentru a putea să se căsătorească cu noul ei partener de viaţă, informează PA, potrivit Agerpres.
Artista americană, nominalizată la premiile Grammy, a făcut această dezvăluire în emisiunea ei radiofonică, "Queen Radio", difuzată de postul Beats 1, în care i-a informat pe ascultători în legătură cu relaţia specială pe care o are cu iubitul ei, Kenneth Petty.
Cântăreaţa Nicki Minaj, în vârstă de 36 de ani, a precizat că a dobândit licenţa de căsătorie, un document obligatoriu în Statele Unite pentru cuplurile care doresc să îşi unească destinele.
De asemenea, vedeta rap a mai spus că "scopul (ei) final" este acela de a rămâne însărcinată şi de a deveni mamă.
Relaţia sa cu Kenneth Petty a fost marcată de controverse, după ce presa americană a aflat că actualul iubit al cântăreţei rap a fost condamnat pentru tentativă de viol în 1995 şi a petrecut apoi şapte ani în închisoare pentru omor prin imprudenţă.
Cu toate acestea, Nicki Minaj a respins criticile spunând că se află într-o etapă fericită a vieţii sale şi a lansat videoclipul celui mai recent single al ei, "Megatron", în care vedeta americană poate fi văzută în timp ce dansează provocator alături de partenerul ei de viaţă.
În aceeaşi emisiune radiofonică, artista a reaprins o dispută mai veche cu Miley Cyrus, despre care a spus că este "o găină Perdue", un brand de carne de pui comercializat în Statele Unite.
Cele două cântăreţe au o relaţie deloc prietenoasă, care a început în 2015, după ce Miley Cyrus a vorbit în termeni peiorativi despre Nicki Minaj într-un interviu acordat unei reviste.
În acelaşi an, în timp ce primea un premiu la gala MTV Video Music Awards, Nicki Minaj a spus pe scena evenimentului că Miley Cyrus este "o căţea".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu