Val de accidente rutiere grave pe şoselele gălăţene Recomandat

Luni, 24 Iunie 2019 15:01
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Finalul de săptămână a adus pe şoselele gălăţene un adevărat val de accidente de circulaţie. În multe cazuri şoferii consumaseră şi alcool.

Astfel, la data de 21 iunie, în jurul orei 13.30, pe strada Cuza Vodă din municipiul Tecuci, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. Un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Focşani, a condus autoturismul pe strada mai sus menţionată şi efectuând manevra de întoarcere fără a se asigura, a intrat în coliziune cu o maşină care circula din sens opus şi la volanul căreia se afla un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Tecuci. "În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniţi uşor, fără a necesita intrnarea în spital, iar la testarea alcoolscopică, bărbatul aflat la volanul celei de-a doua maşini a prezentat valoarea de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Apoi, la data de 22 iunie, în jurul orei 18.25, un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Bucureşti, a condus autoturismul în localitatea Cuza Vodă, circulând dinspre comuna Pechea spre municipiul Galaţi şi, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei intrând în gardul unui imobil de pe marginea drumului. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat alcoolscopic pe bărbatul aflat la volanul autoturismului şi constatând că acesta prezintă o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Un alt accident de circulaţie a avut la data de 23 iunie, când, un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Galaţi, a condus autoturismul pe D.N. 25, în afara localităţii Braniştea, circulând dinspre municipiul Tecuci, şi neadaptând viteza la condiţiile de carosabil umed şi cu denivelări, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe drum şi a lovit un copac aflat pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma impactului, o femeie, de 56 de ani, din municipiul Galaţi, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, a suferit leziuni, fiind transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu