Presupusa amantă a lui Trump îşi va lansa autobiografia Recomandat

Vineri, 14 Septembrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stormy Daniels, actriţa de filme pentru adulţi care susţine că, în urmă cu 12 ani, a avut o aventură cu preşedintele american Donald Trump, a anunţat că îşi va publica memoriile pe 2 octombrie, potrivit Reuters, citat de Mediafax.
Daniels a anunţat că va oferi în autobiografia sa detalii despre aventura pe care a avut-o cu Donald Trump, în 2006, în preajma perioadei în care soţia acestuia, Melania, l-a născut pe fiul cuplului, Barron.
Autobiografia "Full Disclosure" - pe care Stormy i-o dedică fiicei sale în vârstă de 7 ani - va fi lansată cu puţin timp înainte de alegerile legislative şi regionale parţiale din SUA.
"Voi scrie despre tot şi voi include totul în carte, iar oamenii pot crede ce vor despre mine, dar acesta este adevărul", a spus Daniels, invitată în emisiunea de televiziune "The View" de pe postul ABC.
Daniels a adăugat că această carte va face publice detaliile care au fost tăiate din interviul acordat de ea emisiunii "60 Minutes" de pe postul CBS la începutul anului.
Actriţa a mai spus că lucrează la această carte de aproximativ zece ani şi prezintă în ea şi detalii despre cariera sa în industria filmelor pentru adulţi şi în cluburile de striptease.
Daniels l-a dat în judecată pe Donald Trump pentru a invalida o înţelegere încheiată cu acesta potrivit căreia i se interzice să facă publice detalii despre o presupusă aventură sexuală pe care au avut-o în 2006.
Avocatul personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, i-a plătit lui Daniels suma de 130.000 de dolari cu câteva zile înainte ca acesta să fie ales preşedinte al SUA, în schimbul tăcerii.
În luna martie, Daniels a declarat în emisiunea de pe postul TV CBS "60 Minutes" că a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu Trump, o dată, şi că a fost ameninţată de un bărbat, într-o parcare din Las Vegas, când a încercat să vândă presei povestea, cinci ani mai târziu.
Donald Trump neagă această aventură.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu