04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Saturday Night Live”, marele câştigător al Creative Arts Emmy Awards 2014
„Saturday Night Live”, marele câştigător al Creative Arts Emmy Awards 2014

Programul „Saturday Night Live” a fost, sâmbătă noaptea, marele câştigător al Creative Arts Emmy Awards 2014, ceremonie organizată la Los Angeles, care recompensează activităţile tehnice cu rol cheie şi personalul din spatele camerelor de luat vederi care contribuie la realizarea de producţii de televiziune.
Această emisiune de divertisment a primit premiile pentru regie, machiaj, costume, coafură şi pentru cel mai bun actor invitat de comedie, pentru Jimmy Fallon, transmite BBC duminică.
Locul al doilea, cu câte patru trofee, a fost ocupat de seriile „Game of Thrones”, „True Detective”, „Sherlock: His Last Vow” şi documentarul „Cosmos: A Spacetime Odyssey”. „Orange Is the New Black” şi „Deadliest Catch” au obţinut trei premii la ediţia din acest an a Creative Emmy.
Uzo Aduba a fost recompensată cu trofeul pentru cea mai bună actriţă invitată într-o comedie pentru rolul din „Crazy Eyes”.
Printre premiaţi s-a numărat şi actorul britanic Jeremy Irons, considerat a fi cel mai bun narator pentru prestaţia sa din documentarul ştiinţific „Game of Lions”.
Conform tradiţiei, ceremonia de decernare a Creative Arts Emmy Awards avut loc cu o săptămână înainte de gala Primetime Emmy, care se va desfăşura la 25 august.


Articole înrudite