Sora lui Michael Jackson confirmă "crimele împotriva unor copii inocenţi" săvârşite de acesta Recomandat

Luni, 11 Martie 2019 12:16
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

LaToya Jackson a vorbit despre "crimele împotriva unor copii inocenţi" săvârşite de Michael Jackson, fratele ei mai mic, într-un interviu şocant mai vechi, ce a reapărut după lansarea documentarului HBO "Leaving Neverland", care conţine acuzaţii de abuz sexual la adresa starului, informează Mediafax. "De ce un bărbat de 35 de ani ar lua să locuiască cu el, pentru 30 de zile, un băieţel?", întreabă LaToya Jackson în acest interviu, care datează din 1993 şi a fost acordat postului de televiziune MTV. "Şi să iei un alt băiat să stai cu el cinci zile într-o cameră şi să nu părăseşti acea cameră? Câţi dintre voi aveţi 35 de ani? Câţi aţi lua copii mici şi să faceţi acest lucru? Copii care au 9, 10, 11 ani? Îmi iubesc fratele, dar acest lucru este greşit. Nu vreau ca aceşti copii să fie răniţi", a mai spus aceasta, potrivit metro.co.uk. "Michael este fratele meu, îl iubesc mult, dar nu pot să fiu şi nu voi fi un colaborator tăcut în ceea ce priveşte crimele săvârşite de el împotriva unor copii mici şi inocenţi", a mai declarat LaToya în acel interviu.
LaToya, în vârstă de 62 de ani, mai susţinea în acel interviu că a văzut cecuri cu sume mari de bani plătite unor tineri. Interviul a fost acordat după ce tatăl pe atunci adolescentului în vârstă de 13 ani Jordy Chandler l-a acuzat pe Michael Jackson că i-a molestat sexual fiul. "Dacă voi păstra tăcerea, va însemna să alimentez sentimentele de vină şi umilire pe care le au aceşti copii şi cred că acesta este un lucru greşit", a adăugat LaToya. În acelaşi interviu, LaToya Jackson a susţinut că a fost abuzată de tatăl ei, Joe Jackson, care a murit anul trecut, la vârsta de 89 de ani. La momentul interviului, LaToya nu mai întreţinea relaţii cu familia sa şi a fost acuzată ulterior că încearcă să obţină bani de la fratele ei mai celebru. Ulterior, ea şi-a retras acuzaţiile, susţinând că soţul ei de atunci, şi fostul ei manager, Jack Gordon, o convinsese să spună acele lucruri despre Michael.
Documentarul "Leaving Neverland", care a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, SUA, regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed, urmăreşte povestea lui Wade Robson şi James Safechuck, din momentul în care l-au cunoscut pe cântăreţ, aflat în culmea succesului său muzical, în anii '80 şi la începutul anilor '90, până în momentul în care traumele suferite în copilărie au început să se facă simţite în viaţa lor de adulţi. Postul de televiziune HBO, căruia familia artistului i-a cerut daune de 100 de milioane de dolari, a dat publicităţii o declaraţie potrivit căreia decizia de a difuza documentarul urmăreşte să "ofere tuturor posibilitatea de a evalua filmul şi acuzaţiile prezentate fiecare pentru el însuşi". În afara relatărilor făcute de cei doi, filmul reţine şi povestirile oferite de rudele bărbaţilor, dar şi vocea lui Jackson însuşi aşa cum apare în înregistrările trimise lui Robson. Protagoniştii documentarului au afirmat că nu au fost plătiţi să apară în film şi că nici nu se aşteaptă la vreun fel de beneficii din acest punct de vedere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu