28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Tata să-şi plătească datoriile faţă de mine cu banii de la Survivor România 2022»
«Tata să-şi plătească datoriile faţă de mine cu banii de la Survivor România 2022»

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a explicat, pentru FANATIK, că, orice s-ar întâmpla, va refuza să mai aibă vreo conversaţie cu tatăl său, ultimul dintre Faimoşii eliminaţi de la Survivor România 2022 şi că singurul lui pe care îl mai doreşte este să îşi primească banii înapoi, datoriile pe care le-ar avea luptătorul faţă de tânăr fiind de 1.500 de euro.
Relaţia dintre Cătălin şi Mihai Zmărăndescu s-a stricat şi din cauza unor chestiuni financiare lăsate nerezolvate. ”Nu o să mai văd niciodată ce are el să îmi dea şi are să îmi dea sume serioase. Sunt două feluri de datorii. Datorii făcute de Cătălin, direct, la mine, când i-am dat bani în mână şi datorii pe care le are, dar pe care nu recunoaşte că le are. Bani pe care i i-am dat în mână sunt 1.500 de euro. Bani pe care i-am dat eu, lui. Apoi, în 10 meciuri cu el am câştigat, în medie, cam 800 de lire (circa 1000 de euro, n.red.) pe fiecare luptă. În primul meci fără el, în 2018, am făcut 3000 de euro. Înţelegeţi? Acum, că el nu mi-a dat ce trebuia… E foarte ciudată diferenţa de bani, cred eu”, spunea, pentru FANATIK, Mihai Zmărăndescu.
Iar acum, cu Cătălin Zmărăndescu întors de la Survivor România 2022, după mai bine de două luni petrecute în tabăra Faimoşilor, Mihai aşteaptă să fie căutat de tatăl său măcar pentru a-i fi achitate datoriile.
”Acum s-a întors cu nişte bani de la Survivor România. Poate îşi va plăti datoriile pe care le are faţă de mine. Alea pe care le are faptic, de la banii pe care i i-am dat eu în mână, nu şi celelalte, că sigur se face că nu înţelege despre ce e vorba”, a mai spus Mihai Zmărăndescu.
Trebuie precizat că informaţiile cu privire la onorariul primit de Cătălin Zmărăndescu vorbesc despre o sumă de 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor, ceea ce duce la încasări totale făcute de Faimos în jurul a 50.000 de euro.
La o săptămână după momentul eliminării lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022, Mihai, fiul acestuia, a dezvăluit că, până acum, nu a avut nicio conversaţie cu Faimosul chiar dacă, deja, tatăl său s-a întors în ţară.
De altfel, la întoarcerea în România a lui Cătălin Zmărăndescu, acesta a fost aşteptat la aeroport doar de soţia lui de acum şi de cei doi copii pe care îi au împreună, Mihai evitând să dea ochii cu tatăl său.
Şi, chiar dacă a ajuns în România, Zmărăndescu nu l-a contactat nici pe Mihai, fiul său din prima căsătorie, pentru a avea discuţia pe care, cu ceva timp în urmă şi-o mai dorea tânărul, motiv pentru care, acum, tânărul a mărturisit că nu se mai poate pune problema unei discuţii civilizate tată – fiu.
”Nu mai vreau să aud de el! Ce să ne spunem? Că în afară de a întoarce vorbele ca să îi fie lui bine nu aş auzi oricum. Ce să îmi explice? De ce nu a fost lângă mine atunci când aveam nevoie? Că a uitat că are şi alţi copii?”, a spus, vizibil revoltat, Mihai despre tatăl său, Cătălin Zmărăndescu.
De-a lungul timpului, recunoaşte Mihai Zmărăndescu, era dispus să se împace cu tatăl său. Apoi, zicea el, mai era dispus să îl ajute, dacă ar fi avut nevoie vreodată. Acum însă, toate aceste lucruri s-au schimbat. ”Spuneam, în urmă cu ceva vreme, că l-aş ajuta dacă ar fi avut nevoie. M-am răzgândit. Nu aş mai face nimic pentru el. Ce, el a făcut ceva pentru mine? (…) Dacă ar veni la mine, la podcast, aşa cum voiam înainte, îl şi văd cum va încerca să răsucească totul în favoarea lui. Că se pricepe să facă asta…”, a mai spus, pentru FANATIK, Mihai Zmărăndescu despre tatăl său, Cătălin.
În altă ordine de idei, atât Mihai, cât şi Cătălin Zmărăndescu au tatuaje cu figura celuilalt. Faimosul pe piept, cu Mihai, iar fiul său, pe mână, cu fostul concurent de la Survivor România 2022. ”Nu cred că mai contează pentru el că mă vede tatuat acolo când se uită în oglindă. Probabil că a ajuns la vârsta la care nu îşi mai scoate tatuajele făcute. Sau, pur şi simplu a ajuns ca mine, să ignore că există un asemenea tatuaj, să nu îl mai vadă deloc”, a spus Mihai Zmărăndescu. (sursa fanatik.ro)


Articole înrudite