04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Top 10 divorţuri ale celebrităţilor în 2010
Top 10 divorţuri ale celebrităţilor în 2010
Kate Winslet şi Sam Mendes sunt prima pereche despărţită. La puţin timp după câştigarea celui mai râvnit premiu din industria cinematografică, multe actriţe şi-au văzut căsnicia destrămată, „fenomenul” fiind cunoscut ca „blestemul Oscarului”. Este un alt exemplu care ilustrează blestemul. Actriţa Kate Winslet şi regizorul-producător Sam Mendes şi-au anunţat în luna martie despărţirea, după mai puţin de şapte ani de căsnicie. Pentru Winslet (34 de ani), câştigătoare a Premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2008, cu rolul din „Cititorul”, a fost a doua căsnicie. De primul soţ, regizorul Jim Treapleton, a divorţat după trei ani.

Sandra Bullock, proaspăt câştigătoare a Oscarului pentru cea mai bună actriţă, a căzut şi ea victimă „blestemului Oscarului”. Actriţa şi Jesse James au încheiat divorţul în iunie, punând capăt unei căsnicii de cinci ani. Cauza divorţului a fost infidelitatea soţului. Pentru Bullock, a fost un sfârşit urât, dar şi un nou început.

Christina Aguilera şi Jordan Bratman s-au căsătorit în 2005, după o relaţie de trei ani. În cererea de divorţ, ea a invocat „diferenţe ireconciliabile”. Cântăreaţa a anunţat în octombrie că ea şi soţul ei, producătorul muzical Jordan Bratman, s-au despărţit după aproape cinci ani de căsnicie. „Deşi Jordan şi cu mine ne-am despărţit, angajamentul faţă de fiul nostru, Max, rămâne la fel de puternic ca întotdeauna”, a spus Aguilera.

Morgan Freeman şi Myrna Colley-Lee au pus capăt oficial celor 26 de ani de căsnicie în luna septembrie. Cei doi, care s-au căsătorit în 1984 şi au doi copii, s-au despărţit încă din decembrie 2007.

Actorii Courteney Cox şi David Arquette au convenit asupra unei „despărţiri de probă”, însă rămân căsătoriţi până când vor cădea de acord asupra motivelor de divorţ, au anunţat cei doi în octombrie. „Rămânem cei mai buni prieteni şi părinţi responsabili pentru fiica noastră şi ne iubim încă mult”, au spus Cox şi Arquette în declaraţia comună dată publicităţii de avocaţii lor. Cei doi actori sunt căsătoriţi din 1999 şi au împreună o fiică, Coco Ruley Arquette, născută în 2004.

Actriţa britanică Rachel Weisz, câştigătoare a unui Premiu Oscar, şi regizorul-producător de film Darren Aronofsky, s-au despărţit după nouă ani, au anunţat avocaţii lor în noiembrie. Actriţa de 40 de ani, cea mai bună în rol secundar în filmul „The Constant Gardner” (2005), şi Darran Aronovsky (41 de ani), regizorul filmelor „The Wrestler” şi a nou lansatului „Black Swan”, au fost împreună nouă ani, dar nu s-au căsătorit. Au împreună un băiat de patru ani.

Eva Longoria, vedeta din „Neveste disperate”, a înaintat divorţul în noiembrie, punând astfel capăt căsătoriei cu baschetbalistul Tony Parker, în urma dezvăluirilor conţinutului mesajelor de pe telefonul acestuia, schimbate cu altă femeie. Eva Longoria a scris în cererea de divorţ: „Tony şi cu mine am hotărât, cu mare tristeţe, să ne despărţim, după şapte ani. Ne iubim foarte mult şi ne rugăm pentru fericirea celorlalţi”. Pentru Parker a fost prima căsătorie, iar pentru Longoria, a doua. Căsnicia ei cu actorul Tyler Christopher, din serialul TV „General Hospital”, s-a sfârşit în 2004, după doi ani.

Actriţa Gong Li s-a despărţit de magnatul singaporez al tutunului, Ooi Hoe Seng, anul trecut, a anunţat managerul artistei. Zvonuri despre despărţire circulă încă de la căsătoria ei, în 1996, cu magnatul de 59 de ani. Divorţul lor pune astfel capăt zvonurilor care circulau în legătură cu o nouă relaţie a lui Gong.

Actriţa chineză Huang Yi şi soţul ei, Jiang Kai, s-au despărţit după nici un an de căsnicie. Huang a spus că motivul divorţului este faptul că cei doi sunt personalităţi conflictuale, scuză la care recurg des cei care au un eşec în căsnicie.

Actriţa Charlene Choi din Hong Kong şi cântăreţul Ronald Cheng şi-au anunţat divorţul, după o căsnicie de patru ani. Vestea a luat publicul prin surprindere, deoarece căsătoria lor a fost ţinută secretă, scăpând chiar şi privirilor agere ale fotoreporterilor.


Articole înrudite