13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Trimiteţi SMURDU acasă la Prodanca!»
«Trimiteţi SMURDU acasă la Prodanca!»

Anamaria Prodan s-a gândit la Laurenţiu Reghecampf, în ziua în care soţul ei, cu care se află în proces de divorţ, a împlinit 47 de ani. Nu i-a transmis un mesaj direct, dar fanii au înţeles rapid cui îi era adresată fotografia, în costum alb şi poziţie provocatoare, din piscină. Iubita antrenorului nu s-a lăsat mai prejos. I-a adus lui Reghe un tort în care cei doi apar alături de fiul lor, notează playtech.ro.

Anamaria Prodan, postare inedită de ziua lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă să-şi surprindă urmăritorii de pe reţelele sociale. Şi-a făcut o poză în costum de baie şi a postat-o pe Instagram chiar în ziua în care Laurenţiu Reghecampf a împlinit 47 de ani (foto ↓). Fanii au înţeles rapid cui îi era adresată imaginea din piscină, deşi mesajul te putea duce cu gândul la orice altceva. „Eu sunt Anamaria Prodan”, a scris vedeta în dreptul fotografiei în care apare într-o poziţie provocatoare.

ana maria prodan

Playsport.ro a amintit că în anii precedenţi, de ziua lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria organiza petreceri surpriză, iar pe reţelele sociale apăreau imagini cu familia. Antrenorul a spus când s-a ajuns la divorţ că toate aceste momente îl deranjau foarte tare şi că nu era deloc încântat.

Corina Caciuc, urare fierbinte de ziua lui Laurenţiu Reghecampf

Cei doi sunt acum în proces de divorţ. Laurenţiu Reghecampf antrenează pe Neftchi Baku în Azerbaidjan şi se află într-o relaţie cu Corina Caciuc. Iubita tehnicianului român i-a făcut cadou un tort în nuanţe de negru şi auriu pe care se afla o imagine de familie, în care cei doi apar alături de fiul lor, Liam (foto ↓).

corina caciuc

„Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îţi urez o viaţă plină de bucurie şi fericire. Te iubesc”, a scris Corina Caciuc plină de emoţie pe contul ei de instagram. „Te iubesc, Inimă!” i-a răspuns şi antrenorul. „Trimiteţi SMURDU acasă la Prodanca”, a comentat ironic unul dintre cei care au văzut aceste imagini. Laurenţiu Reghecampf a împlinit luni, 19 septembrie 2022, vârsta de 47 de ani.


Articole înrudite