19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un nou capitol din serialul Star Trek începe în ianuarie 2017
Un nou capitol din serialul Star Trek începe în ianuarie 2017

Studiourile americane de televiziune CBS au anunţat luni lansarea unui nou capitol al serialului Star Trek în ianuarie 2017, care va debuta cu o avanpremieră specială difuzată de reţeaua americană.

Premiera episoadelor va avea loc exclusiv pe platforma cu plată CBS All Access, numai în Statele Unite. Franciza noului serial va fi apoi vândută de CBS Studios International şi altor platforme şi televiziuni.

Noul capitol al serialului va aduce personaje, civilizaţii şi destinaţii galactice noi, dar va păstra şi aspecte din intriga deja consacrată.

Producătorul executiv al seriei va fi Alex Kurtzman, cel care a asigurat producţia şi a fost co-scenarist al filmelor de cinema Star Trek (2009) şi Star Trek Into Darkness (2013), regizate de J.J Abrams.

Serialul Star Trek, care aniversează 50 de ani de la debut în 2016, este unul dintre cele mai populare filme de televiziune din toate timpurile. Francizele seriei originale şi ale filmelor care au fost produse ulterior generează şi acum venituri uriaşe şi peste un miliard de comentarii în fiecare lună pe reţelele de socializare. În fiecare zi, cel puţin un episod din Star Trek rulează în fiecare ţară din lume.

Prima serie Star Trek, concepută de Gene Roddenberry, a avut premiera pe 8 septembrie 1966 şi a avut trei sezoane. Abordarea progresistă a unor subiecte cum ar fi relaţiile interrasiale, politica globală sau mediul înconjurător au avut o influenţă majoră în lumea cinematografiei, schimbând concepţii şi luptând cu prejudecăţi.

Noul serial nu va avea legătură cu deja anunţatul film de cinema Star Trek Beyond care va fi lansat de Paramount Pictures în vara lui 2016. 


Articole înrudite