19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vibraţiile energetice ale anului 2012
Vibraţiile energetice ale anului 2012
IANUARIE – „Oferind iubire, devii tu însuţi iubit”
O lună a noilor începuturi, la propriu şi la figurat. Este o lună a şanselor, mai ales în dragoste. În această perioadă, inima deschide mult mai lesne uşile de care gândul s-a lovit, fără succes, în repetate rânduri. Depăşiţi vechile credinţe şi înaintaţi cu încredere în viaţă. Norocul poate fi de partea tuturor şi este o chestiune de iubire. Dacă nu ştiaţi, curajul de a oferi fără aşteptări poartă numele NOROC. O lună norocoasă, deci...
FEBRUARIE – „Călătoria în interiorul propriei fiinţe poate fi cea mai spectaculoasă”
O lună în care avem nevoie să ne repliem interior. Dezordinea gândurilor atrage după sine sărăcia. Atenţie, deci la ordinea interioară, ea se va reflecta în exterior.
MARTIE  – „Dacă fericirea altuia te doare mai mult decât nefericirea ta, înseamnă că eşti invidios”
Supranumită şi luna vrăjitoarelor (nu degeaba începe cu babele), această lună pune la încercare sufletele slabe şi lipsite de iubire. Buruiana care îşi face loc cel mai adânc, în acest răstimp, este pizma. O tradiţie bună îi face pe români să cureţe şi să facă sfeştanie caselor lor. Cel mai bine, începem cu noi, smulgând buruienile care ne asupresc roadele.
APRILIE - „Am locul meu în univers, ştiu bine care-mi este locul şi scopul”
În această lună orice este posibil, dacă nu îţi pierzi bucuria de a trăi. Drumul fericirii ţine de alegerile tale. Există loc sub soare pentru toată lumea, deci şi pentru tine! O lună care te umple de energie!
MAI – „În mintea ta, singurul gânditor eşti tu”
Energia lunii trecute este încă în plin avânt. Poţi face multe, dacă devii conştient de puterea gândurilor tale. Un prieten fals, adesea cultivat, este minciună. Apoi dăm vina pe terţi pentru ceea ce noi înşine am gândit. Minciuna „fură la cântar” şi te îndepărtează de adevăratul scop al vieţii tale.
IUNIE - Poţi iubi şi trăi doar în prezent, nu în viitor”
Energia lunii împinge către proiecţii în viitor. Nu uita că visul fără acţiune se cheamă reverie şi nu este deloc productiv... ba ar fi, dacă eşti poet sau artist. Mobilizează-te, puterea se află în momentul prezent! Acest prezent generează potenţialul viitor.
IULIE – „Fiind distructiv interior, vei întâlni acelaşi lucru în jurul tău”
O lună a transformărilor şi a închiderii unor cicluri. Un sfârşit este întotdeauna şi un nou început. Viaţa curge, iar noi nu ne putem împotrivi curentului. Cu cât ne ataşăm mai tare de ceea ce defineşte decorul vieţii noastre, cu atât mai tare vom suferi „când le ia curentul”. Respectă şi înţelege ciclul vieţii, altminteri eşti distructiv cu tine...
AUGUST - „Eliberează-ţi inima din strânsoarea exagerată a concretului”
Iată o lună profetică. Mai mult ca altădată, suntem invadaţi de propriile intuiţii. Inima nu minte niciodată, de aceea ar fi bine s-o asculţi. Îţi va furniza indicii serioase şi va clarifica anumite aspecte ale vieţii tale.
SEPTEMBRIE - „Deciziile te eliberează şi aduc mai multă linişte decât nesiguranţă”
Stăruinţa şi hotărârea îţi garantează succesul în această lună. Altminteri, fluxul vibraţional extrem de dinamic îţi va activa şi mai tare nesiguranţa. Când viaţa îţi scapă printre degete, ar putea fi din cauza lipsei determinării în momentele cheie.
OCTOMBRIE – „Entuziasmul face viaţa infinit mai interesantă”
Să-ţi pierzi bucuria de a trăi este un rău care cu greu se poate îndrepta. Apropierea de Dumnezeu naşte bucurie, nu suferinţă. Este o lună în care ar fi bine să te focusezi pe ce ai şi mai puţin pe ce nu ai.
NOIEMBRIE – „Păstrează tăcerea, altminteri rişti să nu fii înţeles”
Se spune adesea că tăcerea este culmea înţelepciunii. În această lună ar fi mai bine să fii mai rezervat în exprimare. O pauză este absolut necesară. În plus, îţi oferă posibilitatea de a-i observa mai bine pe cei din jurul tău. După acest repaus poţi deveni mai bogat... în informaţii.
DECEMBRIE - „Împăcarea este calea cea mai potrivită”
Este momentul să renunţi la mândrie şi să te împaci cu durerile de-o viaţă. Fără orgolii gratuite, drumul tău poate fi cel puţin mai confortabil. Cu cât eşti mai mărunt în interior, cu atât vrei să pari mai înalt în afară. Nu uita că „trăsnetul în munţi înalţi loveşte”.


Articole înrudite