31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vulpiţa de la „Acces Direct” a murit! Ştirea care a îngrozit internetul
Vulpiţa de la „Acces Direct” a murit! Ştirea care a îngrozit internetul

După ce au apărut pe micile ecrane pentru o perioadă lungă, Vulpiţa şi Viorel au devenit două personaje extrem de cunoscute publicului. Cei doi s-au remarcat în emisiunea „Acces Direct” unde au fost invitaţi să vorbească despre problemele de cuplu, dar au ajuns la un serial care a ţinut câteva luni.
O dată cu succesul de pe micile ecrane, Vulpiţa s-a remarcat şi în mediul online. Aceasta are conturi pe reţelele de socializare unde mereu comunică cu fanii. De curând a apărut în mediul online o informaţie falsă despre Vulpiţa, iar aceasta a luat foc când a aflat.
Informaţia care a făcut înconjurul internetului spune că Veronica ar fi murit. Când a aflat, aceasta a rămas şocată, văzând mai multe fotografii cu ea şi cu o lumânare aprinsă. Vulpiţa nu a tăcut şi a postat un mesaj pe contul său de Instagram pentru a lămuri situaţia.
„Nu mai scrieţi prostii!”, a fost mesajul postat de Vulpiţa.

Cum se descurcă soţii Stegaru în prezent

Anul trecut Vulpiţa a dat naştere celui de-al doilea copil al cuplului, un băieţel perfect sănătos. Cei doi s-au bucurat o perioadă de celebritate şi au locuit în Capitală, însă vremurile acelea au apus. Viorel şi Vulpiţa au preferat să se întoarcă în comuna natală pentru a avea grijă de cei doi copii, considerând că este un mediu mult mai bun.
Soţii Stegaru au încercat să se angajeze, însă nu au găsit mare lucru în sat. Viorel munceşte cu ziua prin sat pentru a-şi întreţine familia. Veronica primeşte alocaţiile celor doi copii, are grijă de aceştia şi se ocupă de treburile gospădăreşti. Alături de ei locuiesc şi părinţii lui Viorel care îi ajută cu cei mici.
Pe vremea când locuia în Bucureşti, Viorel a fost angajat la o firmă de curăţenie şi primea un salariu de 2.500 de lei, însă, şi-a dat demisia după o perioadă scurtă fiindcă îşi dorea ceva mai serios.
„Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Şi acolo cu serviciu stabil, şi aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu şi Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil.”, a spus Viorel în trecut, notează substantial.ro.


Articole înrudite