22 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Am lăsat moştenire sustenabilitate pe termen lung”
„Am lăsat moştenire sustenabilitate pe termen lung”
Actualul ministru de finanţe, Bogdan Drăgoi, a declarat luni la încheierea întâlnirii cu misiunea Fondului Monetar Internaţional condusă de Jeffrey Franks că fostul guvern a asigurat o situaţie confortabilă pentru România din punct de vedere economic pe termen mediu şi lung.
"Vă vorbesc din punct de vedere a ceea ce s-a făcut, nu în trei luni cât am fost ministru, ci în trei ani de negocieri cu Fondul Monetar Internaţional şi consider că am făcut reforme unice în Europa reuşind o destructurare a deficitului structural de succes cu mai mult de şase puncte procentuale. Am lăsat ca moştenire sustenabilitatea pe termen mediu şi lung a economiei", a declarat pentru AGERPRES, Bogdan Drăgoi. Acesta consideră că România va avea o situaţie confortabilă în următoarea perioadă în continuarea reformei.
"Situaţia actuală este una confortabilă pentru România şi există sustenabilitate pe termen mediu şi lung", a spus Drăgoi, la încheierea unei întâlniri de peste o oră jumătate care a avut loc la sediul USL în prezenţa premierului desemnat Victor Ponta.


Articole înrudite