CFR Călători vine cu Drag-Oferte: Bilete la jumătate de preţ

 
Luni, 12 Februarie 2018 11:57
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2018, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preţ pentru îndrăgostiţi/parteneri de călătorie cu trenul.
"Prin oferta „Plimbaţi-vă în doi! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg şi se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută şi în aceeaşi zi. În plus, îndrăgostiţii curajoşi pot să-şi surprindă partenerul cu o declaraţie de dragoste la megafonul din Gara de Nord Bucureşti. Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător", se arată într-un comunicat al CFR Călători.
Aşadar, cuplurile sunt aşteptate în zilele de 14 şi 24 februarie să-şi declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord Bucureşti şi să călătorească în doi, cu un singur bilet. Cei hotărâţi pot face chiar şi cereri în căsătorie. Mesajele/declaraţiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători, menţionează CFR.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu