22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doctoriţă bătută în camera de gardă
Doctoriţă bătută în camera de gardă

Incident grav la Spitalul din Feteşti unde medicul care era de gardă a fost bătut crunt de un pacient. Femeia de 31 de ani a fost lovită în faţă de un bărbat care venise să se trateze la un picior, notează stiridecluj.ro.
Incidentul a avut loc în jurul orei trei dimineaţa, marţi spre miercuri. Medicul de gardă i-a spus bărbatului care a venit cu un traumatism la picior că nu poate să îşi facă o astfel de investigaţie la Spitalul din Feteşti, pentru că nu există în unitate specialişti pe timpul nopţii. Recomandarea l-a scos din minţi pe tânărul de 27 de ani, care era însoţit de alţi trei aparţinători şi a lovit-o pe femeia de 31 de ani, medic de gardă în acea noapte cu pumnul direct în faţă.
Colegii au sunat imediat 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale poliţiei. De altfel, pe imaginile surprinse de către un alt coleg se vede cum femeia este tumefiată şi afectată de cele întâmplate. Atacatorul a fost identificat şi audiat, însă pentru moment nu există informaţii potrivit cărora să fi fost reţinut. De cealaltă parte, medicul se află la spitalul din Constanţa cu traumatism cranio-facial acut şi va rămâne sub supravegherea medicilor câteva zile.
„La data de 24 august a.c., în jurul orei 03:00, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată de un asistent medical, din cadrul Spitalului Municipal Feteşti, cu privire la faptul că medicul de gardă ar fi fost agresat de un pacient. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la Camera de Gardă s-a prezentat un bărbat în vârstă de 27 de ani, care în urma unei consultaţii medicale ar fi devenit agresiv cu medicul de gardă, o femeie în vârstă de 31 de ani. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti”, declară poliţiştii.


Articole înrudite