28 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Fată de 17 ani găsită de părinţi moartă în cabina de duş; adolescenta se pregătea să meargă la şcoală
Fată de 17 ani găsită de părinţi moartă în cabina de duş; adolescenta se pregătea să meargă la şcoală

Moartea fulgerătoare şi inexplicabilă a unei adolescente de 17 ani din satul Merii, judeţul Dâmboviţa, este cercetată de poliţişti. Părinţii ei au găsit-o inconştientă în cabina de duş, notează stirileprotv.ro.
Din păcate, echipajul medical chemat de urgenţă n-a reuşit să o readucă la viaţă.
Fata învăţa la un liceu din Târgovişte şi făcea naveta 30 de kilometri. Dis de dimineaţă, la 5 şi jumătate, când se pregătea să meargă la şcoală, părinţii au observat că zăboveşte prea mult la duş. Au găsit-o fără suflare şi au sunat imediat la 112.
Ciprian Milea, asistent şef Ambulanţa Dâmboviţa: „Copilul de 17 ani era în stop cardiorespirator, a fost resuscitat timp de 50 de minute, fără succes însă.”
Deocamdată nu se cunosc motivele acestei morţi subite. Fata nu avea probleme de sănătate, iar pentru rude, prieteni şi localnici vestea este de necrezut.
Localică: „O fată extraordinară, aşa ceva nu trebuia să se întample. Nu îmi vine să cred aşa ceva ce s-a întâmplat la noi în sat. Păcat, mare durere pentru părinţi.”
Localică: „Cea mai frumoasă din sat, se ducea la biserică - foarte, foarte cuminte. Rău îmi pare, rău îmi pare că la vârsta ei era foarte tânară.”
Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.
Subinspector Ana Maria Liţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa: „Cadvrul acesteia a fost preluat în vederea efectuarii necrospsiei, iar în cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă fiind efectuate cercetări.”
Nu este exclus, spun surse din anchetă, ca fata să se fi intoxicat cu monoxid de carbon. Doar serviciul de medicină legală, care a preluat trupul victimei, va putea face lumină în acest caz şi poate stabili cu exactitate cauzele decesului.


Articole înrudite