18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Intrarea în agenţiile loto, doar cu buletinul
Intrarea în agenţiile loto, doar cu buletinul

Începând din data de 15 februarie 2023, angajaţii din agenţiile loto solicită clienţilor un act de identitate atunci când aceştia intră în locaţie, indiferent dacă vor să joace un bilet la loterie sau dacă vor să joace la păcănele, căci în toate agenţiile loto aceste aparate sunt nelipsite.
Noua regulă este implementată ca urmare a modificaării legislaţiei privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc care obligă sălile de jocuri de noroc să ţină evidenţa electronică a celor care intră în aceste locaţii. Este o măsură care se doreşte să evite posibilele probleme cauzate de jocuri de noroc, în lipsa controlului eficient.
Legea promulgată la finele anului trecut vizează introducerea obligaţiei organizatorilor de jocuri de noroc de a constitui şi a ţine la zi o bază de date referitoare la persoanele autoexcluse şi indezirabile. Se va ţine evidenţa în format electronic centralizat a datelor de identificare ale persoanelor care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează orice tipuri de jocuri de noroc.


Articole înrudite