24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Măcel în stradă! Tânăr atacat şi lăsat inconştient, filmat şi pus pe TikTok (VIDEO)
Măcel în stradă! Tânăr atacat şi lăsat inconştient, filmat şi pus pe TikTok (VIDEO)

Sâmbătă, 5 august 2023, un adevărat măcel a avut loc în centrul Iaşului. Un tânăr a fost atacat şi lăsat inconştient. Scenele de o violenţă ieşită din comun au fost filmate şi încărcate pe TikTok, unde filmuleţul a strâns mii de reacţii şi comentarii, notează bzi.ro.
Toată altercaţia dintre cei patru tineri a pornit de la un simplu TikTok. Unul dintre băieţi încerca să facă un video, când doi tineri s-au apropiat de locul în care acesta filma şi au început să râdă de el şi să-l jignească, în încercarea de-al determina să renunţe. Ceea ce putea să fie doar o glumă s-a transformat într-un adevărat scandal.
Iniţial, tânărul i-a rugat pe cei doi agresori să-l lase să filmeze, iar apoi le-a spus că va face un video şi cu ei. Văzând că nu încetează, băiatul care filma pentru TikTok a început să le răspundă în aceeaşi manieră, lucrurile degenerând.
Tânăr agresat: Filmez eu şi după fac şi cu voi, dacă vreţi!
Agresori: Stai oleacă, vere, da’ ce sunt cu gesturile astea!? Şi tu mai erai trapper, nu?
Tânăr agresat: Lăsaţi, vere, gesturile astea! Da, m-am băgat eu în seamă cu voi? Staţi oleacă! De ce pui mâna pe mine! De ce vă luaţi aiurea de mine!? Staţi oleacă!”.
Deşi totul părea o glumă la început, conflictul dintre tineri a degenerat, unul dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale.
Ştiu că totul a început de la un TikTok. Agresorii au început să îi ia la mişto pe băieţii care filmau pentru TikTok. Am înţeles, aceştia le-ar fi răspuns în aceeaşi manieră şi după s-au încins spiritele. Tipul cu cagulă a încercat sa aplaneze situaţia, dar cei doi tipi erau puşi pe scandal. Au început să se bată în centrul oraşului, fix la Hala Centrală din Iaşi. A venit poliţia şi un echipaj de salvare, probabil au sunat vecinii. Un băiat a rămas inconştient, nu ştiu din ce tabără făcea parte”, a declarat o persoană care a asistat la întreaga scenă de violenţă.
În filmuleţul postat pe TikTok se observă cum, la un moment dat, între cei care erau deja încăieraţi a intervenit un tânăr cu cagulă. În ciuda încercării sale, conflictul nu a putut fi aplanat. Unul dintre tineri a fost lovit până şi-a pierdut cunoştinţa.
Văzând bătaia care a avut loc chiar în centrul oraşului, la Hala Centrală, cel mai probabil, vecinii au sunat la 112. Astfel, la locul conflictului s-au prezentat un echipaj de la Poliţia Locală, care doar a aplanat situaţia, şi un echipaj medical de la Ambulanţă. Unul dintre tineri, ce are puţin peste 17 ani, a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria” Iaşi, starea sa fiind destul de gravă, două zile a fost internat la Anestezie şi Terapie Intensivă, fiind mai apoi mutat într-un salon.

ATENŢIE !!! IMAGINI VIDEO GREU DE PRIVIT CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL

@gameovr404

♬ sunet original - GAMEOVER404


Articole înrudite