27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Prins de poliţie drogat la volan, un tânăr şi-a chemat mama, care a venit şi ea drogată
Prins de poliţie drogat la volan, un tânăr şi-a chemat mama, care a venit şi ea drogată

Mamă şi fiu, prinşi drogaţi la volan, în Craiova. După ce tânărul a fost descoperit drogat la volan, şi-a chemat mama să discute cu poliţiştii, iar femeia s-a dovedit a fi şi ea drogată, atunci când a ajuns cu maşina, scrie craiovaforum.ro. Ambii s-au ales cu dosar penal.
O femeie în vârstă de 37 de ani şi fiul acesteia, în vârstă de 20 de ani, ambii din Craiova, sunt cercetaţi penal, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă au fost prinşi drogaţi la volan.
Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânărul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, şi pentru că era recalcitrant şi avea un comportament necorespunzător, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând că a consumat canabis.
Bărbatul a continuat să fie agitat şi şi-a sunat mama să îl ajute. Aceasta s-a deplasat cu maşina la locul indicat, poliţiştii luând decizia ca şi ea să fie testată pentru a stabili dacă a consumat sau nu substanţe interzise înainte de a se urca la volan, întrucât avea şi ea un comportament nepotrivit.
În cazul său, poliţiştii au depistat că a consumat amfetamină, notează notează digi24.ro.


Articole înrudite