22 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Şi-a găsit fiul mort, cu mâinile legate la spate, în apartamentul închiriat
Şi-a găsit fiul mort, cu mâinile legate la spate, în apartamentul închiriat

Totul s-a întâmplat duminică la prânz. Bărbatul a fost alertat de faptul că fiul său nu mai răspundea la telefon de câteva zile. Din câte se pare, tânărul s-a sinucis, deoarece la examinarea cadavrului de către medicul legist nu au fost depistate leziuni corporale vizibile.

Ştefan Bouroşu (foto ↓) era actor, avea 32 de ani şi locuia singur la Chişinău în chirie. A jucat pe scena teatrului Eugene Ionesco (TEI) şi a interpretat roluri în piesele „Oscar şi tanti Roz” şi „Drept ca o linie”. De asemenea, el a jucat şi în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

download

Vestea tragică a fost anunţată de actriţa Olesea Svecla, care i-a fost colegă de scenă: "Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: ŞTEFAN BOUROŞU, bunul şi iubitul meu coleg, cel înţelept, luminos şi talentat… nu mai este în viaţă! Doare. Sfâşie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinaţie, un vis urât. Ştefan… Dragule… Zboară!".

Şi prietenii îi deplâng trecerea în nefiinţă. "Ştefan era tipul cela de om cu şarm şi eleganţă, omul cu care te poţi înţelege dintr-o privire şi câteva cuvinte, iar discuţiile de la subiecte cotidiene spre complexe aveau o tranziţie fermecată. Ştefan, aşa te voi ţine minte! Condoleanţe familiei şi prietenilor", a fost un mesajul unui alt apropiat al lui Ştefan Bouroşu.


Articole înrudite