16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tânăr mort după ce s-a izbit de maşina de pompieri. Se suspectează o sinucidere
Tânăr mort după ce s-a izbit de maşina de pompieri. Se suspectează o sinucidere

Un tânăr de 24 de ani a murit, iar trei pompieri din Buzău au ajuns la spital după ce un autoturism s-a lovit frontal cu o autospecială de pompieri, notează stirileprotv.ro.
Anchetatorii au aflat apoi că tânărul avea permisul de conducere suspendat încă din 2021, din motive medicale. În plus, apropiaţii tânărului povestesc că el a avut în trecut o tentativă de sinucidere. Acum furase autoturismul de la o rudă.
Accidentul s-a produs miercuri dimineaţă, pe un drum judeţean în apropierea localitaţii Maxenu. La volanul autoturismului era un tânăr de 24 de ani din localitatea Smeeni care, potrivit poliţiei, a furat cheile maşinii unui văr şi a pornit către Buzău.
„Maşina era în curte, m-a sunat mama să îmi zică că mi-a luat cheile din casă şi a plecat cu maşina, ea era prin spate nu ştiu ce făcea, avea treabă, până să ajungă ea deja ieşise din curte cu maşina”, spune proprietarul autoturismului.
După câţiva kilometri, s-a izbit frontal, cu mare viteză, de autospeciala pompierilor. Echipajul ISU se întorcea de la Buzău, de unde încarcase rezervorul cu combustibil.
În urma impactului puternic, autoturismul a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului, iar şoferul a rămas blocat în caroseria distrusă. Când au venit salvatorii, nu au putut decât să declare decesul.
Autospeciala de pompieri a fost şi ea avariată şi a ajuns pe câmp.
„Au rezultat trei victime rănite din cadrul militarilor, toţi trei fiind transportaţi la UPU Buzău”, spune George Creţu, ISU Buzău.
„Angajaţi ai ISU prezentând leziuni la nivelul extremităţii cefalice şi a membrelor, în momentul acesta ei se află în curs de investigaţie, starea lor este bună”, spune Adrian Zoican, şef UPU Buzău.
Tânărul de 24 de ani avea permisul suspendat din 2021 din cauza unor probele medicale. Localnicii din comuna Smeeni spun că el a avut în trecut o tentativă de sinucidere, şi nu exclud ipoteza ca accidentul de acum să ascundă dorinţa lui de a-şi lua viaţa.
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.


Articole înrudite