19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Stephan Pelger a murit. Designerul român a fost găsit spânzurat
Stephan Pelger a murit. Designerul român a fost găsit spânzurat

Designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit, joi, spânzurat într-o locuință din Sectorul 2, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Recent, el scrisese că-i este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică, scrie News.ro, citat de Digi24.
"La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei", a transmis, joi, Poliţia Capitalei.
Sursa citată a precizat că, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.
Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că persoana decedată este designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat în locuinţă.
Recent, el scrisese că-i este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019.
De asemenea, designerul se confrunta cu o insomnie cronică, iar de curând a afirmat: "Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele".
El avea şi episoade de depresie.
În 2018, la Cannes, a fost agresat şi jefuit de două femei, fapt care l-a marcat puternic.
"Încă iubesc Cannes şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte", afirma el.


Articole înrudite