ALDE Galaţi şi-a desemnat candidatul la Primăria municipiului Galaţi Recomandat

Vineri, 10 Iulie 2020 10:08
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şedinţă împortantă a biroului teritorial al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Galaţi, în această săptămână, pentru desemnarea candidatului pentru fotoliul de primar al municipiului Galaţi. Ca urmare a deciziei biroului teritorial, candidatul care va intra în lupta electorală pentru Primăria Galaţi va fi preşedintele filialei gălăţene a ALDE, Cristian Dima.
”În şedinţa biroului teritorial al ALDE Galaţi s-a decis să fiu desemnat eu pentru a candida la funcţia de primar al Galaţiului. Sunt onorat de decizia colegilor mei şi împreună vom stabiili priorităţile unui program electoral de repornire a Galaţiului. Vom ţine cont de sugestiile şi propunerule gălăţenilor şi vom veni în faţa lor cu propuneri realiste, concrete şi mai ales realizabile”, a declarat preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima.
Întrebat dacă au fost stabilite listele cu consilieri locali şi judeţeni, precum şi candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi, Cristian Dima a declarat: ”În scurt timp vom organiza o conferinţă de presă în care vom prezenta întreaga echipă, dar şi programul nostru elecforal, atât pentru judeţ, cât şi pentru municipiul Galaţi”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu