20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Candidatura lui Picu Apostol Roman, lansată sub semnul «calul»
Candidatura lui Picu Apostol Roman, lansată sub semnul «calul»

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) Galaţi a lansat candidatura actualului viceprimar, Picu Apostol Roman, la funcţia de primar al municipiului Galaţi. Anunţul candidaturii a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai participat deputatul umanist Eugen Durbacă şi Liviu Bogdan Ciucă, preşedintele filialei Galaţi a PPU SL.

„Astăzi, am lansat oficial candidatura lui Roman Apostol Picu pe listele Partidului Puterii Umaniste sub semnul «calul»“, a anunţat Bogdan Ciucă.

„Este o zi importantă pentru mine. O dată, datorită depunerii candidaturii mele sub sigla Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) şi, în al doilea rând, pentru ca sunt susţinut de doi oameni importanţi, care şi-au pus inima pe tavă, susţinându-mă în acest demers. Au venit alături de mine şi m-au copleşit cu aceste aprecieri. Se materializează ceea ce visam de mult timp. (...) Personal, faleza Dunării este proiectul meu de suflet“, a transmis Picu Apostol Roman.

Picu Apostol Roman nu este încă membru al PPU SL, el fiind încă membru al UNPR, partid cu ajutorul căruia ocupă fotoliul de consilier local şi viceprimar în actualul mandat. Potrivit declaraţiilor acestuia, adeziunea la PPU SL o va semna în ziua în care îşi va depune dosarul de candidatură la Biroul Electoral Judeţean, luni, 17 august 2020.

PPU (social-liberal) va anunţa în cursul săptămânii viitoare şi numele candidatului propus pentru Consiliul Judeţean Galaţi despre care, în cadrul conferinţei de presă, s-a spus doar că este un om care reprezintă o capacitate industrială din Galaţi, neglijat de lumea politică prea mult timp. „Noi nu importăm oameni“, s-a subliniat în cadrul conferinţei.


Articole înrudite